Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagerbäck sendte spillerne på bytur etter overtidsseier

Feiret med svenske fans i Budapest.

BA SPILLERNE NYTE SEIEREN: Svenskenes overtidsseier i Budapest var vel verdt å feire, mente landslagssjef Lars Lagerbäck (t.v.). Derfor ba han Zlatan Ibrahimovic og de andre spillerne ta seg en tur på byen for å kose seg.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
BA SPILLERNE NYTE SEIEREN: Svenskenes overtidsseier i Budapest var vel verdt å feire, mente landslagssjef Lars Lagerbäck (t.v.). Derfor ba han Zlatan Ibrahimovic og de andre spillerne ta seg en tur på byen for å kose seg.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK Vis mer

(Dagbladet.no): Der flaue norske landslagsspillere trolig fant veien rett i køya etter det pinlige uavgjortresultatet mot Island, som begravde VM-håpet en gang for alle, hadde våre svenske naboer all mulig grunn til å feire en dramatisk overtidsseier mot Ungarn i Budapest.

Da Zlatan Ibrahimovic tok magen til hjelp tre minutter på overtid, sendte han samtidig det svenske VM-toget tilbake på skinner.

«Söta bror» har nemlig gode muligheter til å sikre seg billett til Sør-Afrika via playoff etter at gruppetoer Ungarn ble slått på fremmed gress, mens gruppeleder Danmark sørget for at tredjeplasserte Portugal reiste fra Parken med ett poeng.

Landslagssjef Lars Lagerbäck later til å være av den nøkterne typen, men under den seine middagen etter bragdseieren, ba han spillerne nyte stunden og ta seg en tur ut på byen, på tross av at det venter en ny utfordring mot gruppejumbo Malta i Valletta på onsdag.

- Kjempestemning
- Hele landslagstroppen dro ut og tok noen øl. Jeg vet ikke hvem som spurte om lov, eller hvordan det gikk til, men Lasse Lagerbäck holdt en tale hvor han takket for en bra kamp og sa at vi gjerne kunne dra ut på byen, sier Johan Elmander til fotbollskanalen.se.

Selv om Bolton-spissen ikke fikk med seg hvor turen gikk, og var rask med å understreke at det ikke ble alt for sein rangling i den ungarske hovedstaden, kan han fortelle om en morsom markering.

- Jeg vet ikke hva stedet het. Jeg bare satte meg i en taxi og fulgte etter. Det var mange svenske fans og folk fra fotballforbundet. Det var kjempestemning og alle var glade, sier Elmander.

Kim Källström hadde også en artig kveld og forteller at trepoengeren på Ferenc Puskas Stadion i Budapest hadde en oppløftende effekt på humøret i laget.

- Seieren gir utrolig god stemning i spillergruppa. Vi var rundt og kikket litt. Hele laget var ute sammen og vi hadde det veldig trivelig, forteller Källström til fotbollskanalen.se.

OVERTIDSHELT: Zlatan Ibrahimovic tok i bruk magen da han ga Sverige seieren tre minutter på overtid mot Ungarn.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / FERENC ISZA
OVERTIDSHELT: Zlatan Ibrahimovic tok i bruk magen da han ga Sverige seieren tre minutter på overtid mot Ungarn.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / FERENC ISZA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling