Albania-sjef sto ute i regnet:

Lagerbäck-stikk til kollegaen: - Han trengte å kjøle seg ned

Albanias landslagssjef Christian Panucci trosset regnet.

REGN: Albania-sjef Christian Panucci sto ute i regnværet og dirigerte spillerne. Han har en annen filosofi enn Norges Lars Lagerbäck. Foto: Tore U. Bratland
REGN: Albania-sjef Christian Panucci sto ute i regnværet og dirigerte spillerne. Han har en annen filosofi enn Norges Lars Lagerbäck. Foto: Tore U. Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TIRANA (Dagbladet): Norge avsluttet landslagssamlinga med 1-0-seier borte mot Albania i går og dermed fikk landslagssjef Lars Lagerbäck to etterlengtede seirer på CV-en.

For Albania og landslagssjef Christian Panucci ​ble det en frustrerende kveld, der lite stemte.

Kampen gikk på Elbasan Arena der flere tilskuere søkte ly under tribuneanlegget da regnværet kom. Men Panucci sto plantet som et eiketre ute i regnværet.

Den tidligere italienske fotballstjernen hadde en helt annen tilnærming enn Lagerbäck, som satt rolig på benken under stort sett hele kampen.

- Jeg vet ikke hvorfor Panucci sto der. Kanskje han trengte å kjøle seg ned, ettersom de ikke spilte så bra. Mange trenere liker å stå der ute, jeg aner ikke hvorfor, sier Lagerbäck til Dagbladet.

- Hva din filosofi rundt dette?

- Jeg mener at trenere gjør 90 prosent av jobben før kamp, med å organisere et lag. Når kampen starter, er det vanskelig å kommunisere. Mot slutten av kampen (i går) gikk jeg ut fordi jeg ønsket at vi skulle spille litt mer på resultat. Det kan vi lære i treningskamper. Vi skal ikke være for offensive og holde på ballen. Vi trenger ikke gi bort ballen, sier Lagerbäck.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer