Lagerbäcks råd til Sander Berge etter Rekdal-hyllest:
- Bør tenke seg godt om

Kjetil Rekdal tror Genks Sander Berge er klar for å gå til en enda større klubb allerede i sommer. Lars Lagerbäck ber 19-åringen tenke seg nøye om.

VIL VINNE: Landslagssjef Lars Lagerbäck er opptatt av å skape vinnerkultur i norsk fotball.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
VIL VINNE: Landslagssjef Lars Lagerbäck er opptatt av å skape vinnerkultur i norsk fotball. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kommende lørdag kommer Tsjekkia på besøk til Ullevaal i VM-kvalifiseringskampen mot Norge, før Sverige gjester den norske nasjonalarenaen tre dager senere i en privatlandskamp.

Med bare tre poeng på fem kvalifiseringskamper er VM-håpet i praksis allerede forsvunnet. Nå handler det først og fremst om å gjenreise norsk landslagsfotball og bygge et godt landslag med EM i 2020 som det langsiktige målet.

Landslagssjef Lars Lagerbäck ankom dagens pressekonferanse kl. 12.15. To temaer gikk igjen: Den historisk svake FIFA-rankingen og uttaket av den overraskende landslagsdebutanten Bjørn Maars Johnsen.

Den norske landslagsledelsen håper at Hearts-spilleren kan bidra med de samme kvalitetene som Tore André Flo gjorde i norsk fotballs storhetstid.

- Jeg har sett Bjørn en del kamper på video. Han kan sammenlignes med Tore André Flo, svarer Lagerbäck på Dagbladets spørsmål.

Vil skape vinnerkultur

Videre var svensken klar på at Norge skal klatre mange plasser på FIFA-rankingen. Alt annet vil være en skuffelse.

Akkurat nå er Norge ranket som nr. 87 i verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.