Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Laget er nesten komplett

Optimistisk Mourinho før seriestarten i Spania.

FORNYØD SJEF: Real Madrid-trener Jose Mourinho roser sitt eget mannskap. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
FORNYØD SJEF: Real Madrid-trener Jose Mourinho roser sitt eget mannskap. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP Vis mer

Real Madrid-trener José Mourinho varsler at klubbens spillerstall er nesten som den skal foran sesongstarten senere i måneden.

Det spanske mesterlaget er ifølge rapportene fortsatt ute etter å sikre seg Tottenhams midtbanespiller Luka Modric. I tillegg forventes det at Kaká og Nuri Sahin, eller muligens én av dem, forsvinner.

- Vi jobber hardt med å forberede oss fordi vi er veldig klar over at det ikke kommer til å bli lett. Snarere tvert imot. Laget er nesten komplett, sa Mourinho til TV-kanalen Fox.

Real Madrid befinner seg for tiden i USA for å finpusse formen før den spanske sesongstarten senere i august.

- Spillerne er spesielle. Vi har mange av de beste spillerne i verden, og motivasjonen i laget foran nye utfordringer slutter aldri å overraske meg.

Luka Modric nektet å delta i Tottenhams sesongforberedelser i USA, og Spurs-manager André Villas-Boas har sagt at kroaten kommer til å bli bøtelagt for boikotten. Modric har fire år igjen av kontrakten sin med nordlondonerne og har angivelig en prislapp på hele 375 millioner kroner.

Real Madrids forsvarsspiller Sergio Ramos mener 26-åringen ville være en perfekt forsterkning for «Los Blancos».

- Vi har en glimrende tropp med fantastiske fotballspillere, og én eller to kommer til å bli hentet inn. Jeg liker fotball og gode fotballspillere, og Modric er en av dem. Han spiller ikke for dette laget for tiden. Mer enn det kan jeg ikke si. Hvis han kommer hit, vil han tilføre laget noe, sa Ramos.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media