Laget feiret seieren på byen da de havnet midt i et gjengoppgjør

9 personer skutt.

SKUTT: Linval Joseph og resten av Minnesota Vikings havnet midt i en gjengoppgjør da de i natt var ute og feiret seieren over Oakland Raiders. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SKUTT: Linval Joseph og resten av Minnesota Vikings havnet midt i en gjengoppgjør da de i natt var ute og feiret seieren over Oakland Raiders. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det var utenfor nattklubben «400 Soundbar» i Minneapolis at det hele gikk fryktelig galt i helga.

En gjerningsmann hadde siktet seg inn på et spesifikt individ i folkemengden, men det hele gikk over styr. I det påfølgende skuddramaet som skal ha rot i et gjengoppgjør ble ni personer skutt. To av dem skal ha fått alvorlige skader, men er utenfor livsfare ifølge Star Tribune.

Blant dem Minnesota Vikings-spilleren Linval Joseph.

Grunnen til at NFL-spilleren, og resten av laget var på stedet, var at de var ute og feiret seieren mot Oakland Raiders. Kampen ble spilt tidligere samme kveld.

En av kulene traff den tidligere nevnte Joseph i beinet, og forsvarsspilleren ble umiddelbart sendt på sykehuset. Her ble det slått fast at skadene ikke var alvorlige.

- Hele organisasjonen rundt klubben er ekstremt takknemlig for at Linval ikke er alvorlig skadd. Våre tanker er hos de som er rammet av hendelsen, skriver klubben i en pressemelding ifølge USA Today.

Faktisk skal skaden ha vært såpass overfladisk at 25-åringen er ventet tilbake i trening allerede denne uka.

Joseph spilte tidligere for New York Giants, og var med da laget vant Super Bowl i 2012. Han forlot senere klubben til fordel for Vikings, og skrev i prosessen under på en gigantkontrakt verdt nesten 200 millioner kroner.