TOUR OF NORWAY:

- Laget som viser størst interesse for Doffen

Nederlendere følger Halvorsen tett på norsk jord.

STOR INTERESSE: Kristoffer Halvorsen depper etter en skuffende 4. etappe i Tour of Norway, men kan likevel glede seg over stor interesse fra World Tour-lagene. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STOR INTERESSE: Kristoffer Halvorsen depper etter en skuffende 4. etappe i Tour of Norway, men kan likevel glede seg over stor interesse fra World Tour-lagene. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SARPSBORG (procycling.no): For to dager siden holdt LottoNL-Jumbo avslutningen av Tour of Norway-etappen i Brumunddal i et jerngrep.

Dylan Groenewegen vant med god margin, men det var først på siste meterne han kunne strekke armene i været. Årsaken til det var en illsint veps fra Sørlandet, bedre kjent som Kristoffer Halvorsen – som leverte både manøvrering og avslutning av høy klasse.

– Jeg var overrasket, sier teamsjef Nico Verhoeven til procyling.no og begrunner:

– Jeg visste at han var syk under vårklassikerne og at han ikke hadde trent på en god stund. Med kun to-tre ukers trening har han brukt kort tid på å komme seg opp på nivået han presterte på der, påpeker han.

Laget som viser størst interesse

Det nederlandske WorldTour-mannskapet er på plass i Norge for å finpusse på samarbeidet mellom Groenewegen og opptrekkstoget hans foran Tour de France.

Samtidig er interessen deres for Halvorsen velkjent. Alt før han ble verdensmester i Doha, forhørte de som om muligheten til å signere både ham og Amund Grøndahl Jansen i en slags pakkeløsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer