Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laget tapte, men Andreas Martinsen viste seg fram med lekker pasning

Målgivende pasning for nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Colorado Avalanche ledet to ganger, men tapte 2-4 hjemme mot Philadelphia Flyers i NHL. Andreas Martinsen bidro med en assist for vertene.

Etter tre strake borteseirer ble det tap for Avalanche da laget vendte hjem til Denver torsdag. Dermed er laget også ytterligere hektet av i kampen om å skaffe en plass i NHL-sluttspillet.

- Dette var en nøkkelkamp for oss, men det positive er at vi har en ny kamp allerede lørdag. Da får vi muligheten til å vinne igjen, sa Avalanche-trener Patrick Roy om lørdagens møte med Minnesota Wild, ifølge lagets eget nettsted.

Det skulle ta over en periode før det første målet kom i oppgjøret mot Flyers. Nick Holden gjorde 1-0 tre minutter ut i midtperioden, mens Pierre-Edouard Bellemare kvitterte snaut ti minutter senere.

Tredje periode startet relativt likt som den andre, og denne gang var Martinsen på farten. Han serverte John Mitchell, som fikset 2-1-målet.

Derfra og ut ble det tyngre for hjemmelaget. Radko Gukas, Claude Giroux og Ryan White scoret i tur og orden, sistemann i åpent mål etter at Avalanche hadde tatt ut keeperen, og Flyers kunne reise hjem med to poeng i kofferten.

- Vi hadde taket på Flyers i 1. periode, men i 2. og 3. ga vi bort for mye rom. Vi må være litt mer «desperate» i fortsettelsen, sa Avalanche-kaptein Gabriel Landeskog.

Andreas Martinsen var på is i 13.42 minutter torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart