Laget til Zuccarello Aasen avgjorde i siste periode

Jonas Holøs også mye på isen da Avalanche vant.

LITE INVOLVERT: Zuccarello Aasen (til høyre) hadde ingen skudd på mål i løpet av tiden han var på isen. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AF
LITE INVOLVERT: Zuccarello Aasen (til høyre) hadde ingen skudd på mål i løpet av tiden han var på isen. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFVis mer

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers klarte å få en scoring i siste periode og slo Florida Panthers 1-0 på hjemmebane tirsdag.

Scoringen kom 7.49 minutter ut i den siste perioden ved Brandon Dubinsky. Han ble assistert av Ryan Callahan og Artem Anisimov.

Det er også overraskende at det kun var en eneste utvisning i kampen. Den var det Floridas Keaton Ellerby som pådro seg 4.35 minutter ut i den første perioden.

Zuccarello Aasen spilte 10.36 minutter fordel på ni bytter. Han var ikke involvert i stort under kampen og endte med null i poengprotokollen. Han hadde heller ingen skudd på mål i løpet av den tiden han var på isen.

Mye spilletid
Jonas Holøs fikk mye spilletid da Colorado Avalanche slo Columbus Blue Jackets 5-4 etter straffer. Nordmannen var på isen i 20.33 minutter fordelt på 19 bytter. Han endte også med ett plusspoeng i protokollen.

Jonas Holøs var på isen da Colorado fikk sin første scoring i kampen, 5.59 minutter ut i den første perioden.

Ryan O'Reilly, Matt Duchene (2) og Daniel Winnik scoret for laget til Holøs i ordinær tid. Forlengelsen endte målløs, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer. Milan Hejduk scoret på den aller første straffen og avgjorde kampen med det.

(NTB)