<strong>ENIGE:</strong> Magnus Haglund og klubbleder i LSK Per Mathisen er enige om hvilken retning Fugla skal ha framover.
Foto: Morten Holm / Scanpix
ENIGE: Magnus Haglund og klubbleder i LSK Per Mathisen er enige om hvilken retning Fugla skal ha framover. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer

- Laget trenger mer organisering

Magnus Haglund klar som ny LSK-trener i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De aller fleste på Romerike har visst det en stund, men i dag ble altså ansettelsen av Magnus Haglund (38) offisielt presentert på en pressekonferanse på Åråsen.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann er klar på at Haglund er den aller beste erstatteren de kunne funnet for oppsagte Henning Berg.

- Vi er helt sikre på at vi har fått med oss den aller beste treneren vi kunne fått, fortalte Bjarmann på pressekonferansen, og la samtidig til at Lillestrøm skal høyere på tabellen enn årets trettendeplass de neste årene.

Den tidligere Elfsborg-treneren vet også at det er grunnpremisset for jobben han skal måles på.

- Utgangspunktet er nummer tretten, og vi skal gjøre en reise ut fra det, sa Haglund.

Allerede nå har Haglund sett hvor LSK først og fremst skal forbedres.

- Laget trenger mer organisering, for de har sluppet inn 52 mål i år, slo Haglund fast.

Samtidig er han imponert over villigheten LSK viser til å gjøre noe med situasjonen klubben er i. Med økte økonomiske rammer håper svensken på å forsterke stallen med noen etablerte spillere i jakten på toppen av norsk fotball.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer