- Laget viste utrolig moral og kjempet sammen for seieren

Gladbach-fest med Nordtveit på benken.

JUBELGUTTA:   Raffael, Mahmoud Dahoud og Lars Stindl. Foto: NTB Scanpix
JUBELGUTTA: Raffael, Mahmoud Dahoud og Lars Stindl. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med ny trener løsnet det for Borussia Mönchengladbach, som lagde målfest i en halv omgang. Håvard Nordtveit måtte se på fra benken.

Nordtveit har spilt fast under Lucien Favre, men han mistet jobben etter at laget tapte sine fem første seriekamper. Med André Schubert som trener gikk hjemmelaget på banen for å møte Augsburg i en ren 4-4-2-formasjon, kjørte over gjestene og ledet 4-0 etter 21 minutter.

Fabian Johnson, Granit Xhaka, Lars Stindl og Mahmoud Dahoud scoret hver sin gang og sørget for stormende jubel blant 40.511 tilskuere.

- Laget viste utrolig moral og kjempet sammen for denne seieren. Dette er en følelse vi ikke har hatt på lenge, sa manager Max Eberl.

Augsburg reduserte to ganger å straffespark i annen omgang, og Nordtveit kom inn det siste kvarteret for å trygge 4-2-seieren som ga lagets tre første poeng.

Seieren løftet Gladbach bort fra sisteplassen og opp til kvalifiseringsplass.

Første poeng Også Stuttgart tok sine tre første poeng onsdag, med 3-1-seier borte mot Hannover. Ghristian Gentner, Timo Werner og Alexandru Maxim scoret for vinnerlaget. Hannover er ny tabelljumbo med bare ett poeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.