Lagkamerat fløy på Nystuen

Tøff uke etter sexsimuleringen.

HISSET PÅ SEG LAGKAMERAT: Espen Nystuen havnet i klammeri med Malck Mane under dagens trening. Foto: Trond  Reidar Teigen / SCANPIX
HISSET PÅ SEG LAGKAMERAT: Espen Nystuen havnet i klammeri med Malck Mane under dagens trening. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Espen Nystuen skapte harme i Sandefjord-leieren da han forsøkte å være morsom på lagkamerat Fenan Salcinovics bekostning.

Salcinovics bosniske landsmann Admir Rascic hadde akkurat scoret i søndagens kamp mot Strømsgodset, og de to la seg ned ved siden av hverandre for en liten feiringsbønn. Nystuen kom løpende til, og han simulerte sex med ivrige hoftebevegelser bak Salcinovic.

- Er det sant? Dette visste jeg ikke. Dette er ikke bra i det hele tatt. Jeg synes dette er dumt overfor meg og min religion. Nå må jeg snakke med ham, sa Salcinovic til VG Nett da han fikk høre om hendelsen bak hans rygg.

Nystuen har beklaget oppførselen sin og forholdet de to lagkameratene imellom er tydeligvis ikke dårligere enn at Salcinovic i dag kom Nystuen til unnsetning på treningen.

Der ble Malick Mane rasende da Nystuen ba ham komme seg i posisjon og han fløy på lagkameraten.

Salcinovic og Rune Hansen blandet seg inn og fikk stoppet krangelen mellom Nystuen og Mane.

- Jeg bare sa til Malick hvordan jeg ønsker å ha det, men han var uenig. Så kranglet vi litt. Nå er vi ferdige med det, sier Nystuen til Sandefjords Blad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer