Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagkamerat fløy på Nystuen

Tøff uke etter sexsimuleringen.

HISSET PÅ SEG LAGKAMERAT: Espen Nystuen havnet i klammeri med Malck Mane under dagens trening. Foto: Trond  Reidar Teigen / SCANPIX
HISSET PÅ SEG LAGKAMERAT: Espen Nystuen havnet i klammeri med Malck Mane under dagens trening. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no) Espen Nystuen skapte harme i Sandefjord-leieren da han forsøkte å være morsom på lagkamerat Fenan Salcinovics bekostning.

Salcinovics bosniske landsmann Admir Rascic hadde akkurat scoret i søndagens kamp mot Strømsgodset, og de to la seg ned ved siden av hverandre for en liten feiringsbønn. Nystuen kom løpende til, og han simulerte sex med ivrige hoftebevegelser bak Salcinovic.

- Er det sant? Dette visste jeg ikke. Dette er ikke bra i det hele tatt. Jeg synes dette er dumt overfor meg og min religion. Nå må jeg snakke med ham, sa Salcinovic til VG Nett da han fikk høre om hendelsen bak hans rygg.

Nystuen har beklaget oppførselen sin og forholdet de to lagkameratene imellom er tydeligvis ikke dårligere enn at Salcinovic i dag kom Nystuen til unnsetning på treningen.

Der ble Malick Mane rasende da Nystuen ba ham komme seg i posisjon og han fløy på lagkameraten.

Salcinovic og Rune Hansen blandet seg inn og fikk stoppet krangelen mellom Nystuen og Mane.

- Jeg bare sa til Malick hvordan jeg ønsker å ha det, men han var uenig. Så kranglet vi litt. Nå er vi ferdige med det, sier Nystuen til Sandefjords Blad.

At det er temperatur i Sandefjord om dagen er det liten tvil om. Også i går var det aggressivt på treningsfeltet, da Salcinovic og Erik Mjelde havnet i kraftig munnhuggeri.

Sandefjord-trener Patrick Walker mener derimot ikke at det er dårlig stemning i garderoben for tida.

- Vi hadde mer problemer med slikt da jeg kom til klubben i fjor. Da var det mye mer frustrasjon og sinne i gruppa. Så lenge spillerne klarer å rydde opp seg imellom og roe seg ned, er det ingen stor ting. Men jeg vil ikke se slikt i kamp, sier han til lokalavisa.

FEIRINGSBØNN: Admir Rascic og Fenan Salcinovic feirer scoringene slik. Foto: Trond Reidar Teigen  / SCANPIX
FEIRINGSBØNN: Admir Rascic og Fenan Salcinovic feirer scoringene slik. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling