LANGT NEDE: Lionel Messi tok finaletapet mot Chile i Copa Amerika veldig tungt. Foto: AP Photo/Andre Penner/NTB Scnapix
LANGT NEDE: Lionel Messi tok finaletapet mot Chile i Copa Amerika veldig tungt. Foto: AP Photo/Andre Penner/NTB ScnapixVis mer

Lagkamerat om Messis reaksjon etter finaletapet: - Jeg har aldri sett ham slik

Luca Biglia syns det var vondt å se på.

(Dagbladet): Argentina måtte til slutt gi tapt mot Chile i Copa America-finalen som ble avgjort etter en straffesparkkonkurranse for en snau uke siden.

Storstjernen Lionel Messi var ute etter sin første Copa-tittel, men måtte innse at det heller ikke denne gangen skulle gå Argentinas vei. Etterpå innrømmet angriperen at «ingen ting er mer smertefullt enn å tape en finale».

LAGKAMERAT: Lucas Rodrigo Biglia. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix
LAGKAMERAT: Lucas Rodrigo Biglia. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix Vis mer

Messi har aldri vunnet en tittel med landslaget, og nå forteller en av lagkameratene hans om hvordan Messi reagerte etter nok et finaletap.

- Det var vondt å se Leo, som er den beste spilleren i verden, på den måten. Han var knust og gråt ukontrollerbart. Jeg har aldri sett ham slik tidligere, sier Luca Biglia i et intervju med TyC Sports.

Lionel Messi har opplevd to finaletap med Argentina på under ett år. Det har fått argentinske medier til å spekulere om midtbanespilleren vil ta en pause fra landslaget.

Dersom det skulle skje, vil han i så fall få støtte av lagkameratene.

- Mange spillere vil støtte ham, men vi vil ikke at han skal forlate laget, sier Biglia, som selv ikke ønsket å treffe noen etter tapet.

- Vi ønsket å vinne finalen. Vi vet hva det ville bety for vårt folk. Det er vondt, sier Biglia.

Det er 22 år siden Argentina sist vant en tittel.