Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagkamerat stjal rådyr klokke

Kasper Dolberg utsatt for tyveri i Nice.

FRASTJÅLET KLOKKE: Kasper Dolberg (t.h.) opplevde at klokka hans ble stjålet. Foto: YANN COATSALIOU / AFP / NTB Scanpix
FRASTJÅLET KLOKKE: Kasper Dolberg (t.h.) opplevde at klokka hans ble stjålet. Foto: YANN COATSALIOU / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Lamine Diaby-Fadiga (18) har blitt sett på som et stort talent i franske Nice. Nå risikerer han i verste fall å bli sparket ut av klubben.

16. september ble en klokke verdt rundt 70 000 euro (rundt 700 000 kroner) stjålet fra skapet til danske Kasper Dolberg.

Ifølge L'Equipe var Diaby-Fadiga hovedmistenkt i saken, og avisa mente han risikerte streng straff dersom han ble funnet skyldig.

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Diaby-Fadiga innrømmet at det var han som stjal det dyre uret. Han skal ha bedt om unnskyldning og gått med på å betale dansken det klokken var verdt.

Nice har ikke offisielt bekreftet opplysningene, men ifølge AFP har det blitt innledet disiplinærsak mot Diaby-Fadiga.

Diaby-Fadiga er i likhet med Dolberg angriper i klubben, men har ikke fått spilletid på A-laget denne sesongen. Han skal ha slitt med en skade i ankelen.

Forrige sesong spilte 18-åringen seks kamper i Ligue 1 for Nice. Det spørs om ikke det var de eneste kampene han fikk for klubben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media