SE TIL EN AV SIDENE: Edvald Boasson Hagen har fått hilse på podiumdamene to ganger allerede i Tour de France, men har ikke gjort som George Hincapie og Christophe Moreau og giftet seg med en.Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVY
SE TIL EN AV SIDENE: Edvald Boasson Hagen har fått hilse på podiumdamene to ganger allerede i Tour de France, men har ikke gjort som George Hincapie og Christophe Moreau og giftet seg med en.Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVYVis mer

Lagkameraten prøver å finne date til Edvald

- Hør etter, alle norske damer!

(Dagbladet): Edvald Boasson Hagen har hatt en fantastisk Tour de France så langt, og det hele toppet seg med etappeseier nummer to i går.

Nå vil lagkameratene i Team Sky sørge for at Touren blir feiret på skikkelig vis etter Champs-Elysees-etappen i Paris søndag, men det mangler visst en ting:

En date.

Geraint Thomas går nå til steget å etterlyse villige norske jenter via Twitter:

- Hør etter, alle norske damer! Vi gjør Eddie en tjeneste: Han trenger en date til teammiddagen i Paris. Interessert? Søkere, send «twit pic» (bilde), skriver Thomas.

Heiende foreldre
Hjemme på Rudsbygda har de endelig landet litt etter jubeldagen i går, men pappa Odd-Erik Hagen ler godt når han får høre at Sky-hjelperytterne planlegger opptrekk også utenfor sykkelveien.

- Ja, vi er jo ikke de første som blir informert om hva som skjer på damefronten vi, så jeg vet ikke hvordan ståa er om dagen, humrer Hagen senior.

- Det toppet seg jo med seieren i går, så det er hyggelig av dem å prøve å toppe det også til helga, sier han til Dagbladet.

Trenger massasje
Ifølge Se og Hør ble det slutt mellom Edvald Boasson Hagen og en kjæreste for et drøyt år siden, men Dagbladet er ikke bedre informert enn foreldrene Boasson Hagen når det gjelder sivilstatus for øyeblikket.

Etter slitedagen i fjellene i dag, er det imidlertid sikkert at all støtte, også kvinnelig, er velkommen i Team Sky-leiren.

KARSTEN GIFTEKNIV: Geraint Thomas stiller villig opp for lagkameraten. Eventuelt er han interessert i å få bilder fra norske jenter.Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVY
KARSTEN GIFTEKNIV: Geraint Thomas stiller villig opp for lagkameraten. Eventuelt er han interessert i å få bilder fra norske jenter.Foto: SCANPIX/EPA/NICOLAS BOUVY Vis mer

- Det var jo meninga at de skulle ta det forsiktig, men det var bra de kom seg videre selv om de ikke klarte tidsgrensa, sier Odd-Erik Hagen, som er forberedt på nok en hard dag i morgen.

Når det gjelder dere norske jenter som er lystne på Paris-tur: Geraint Thomas går ikke i detalj på om alle utgifter dekkes, eller om Edvald selv er informert om planene.

Dagbladet skal heller ikke spekulere på om Thomas bare er interessert i bilder fra norske jenter, men han treffes uansett på twitter.com/GeraintThomas86.

NB! Viktig oppdatering kl. 22.30: Nå åpnes det også for ikke-norske interessenter:

- Ok, det er åpent for alle damer. Alder: 18-30. Meldingen teller, ikke bare bildet. Vi er ikke så overflatiske.., utdyper Geraint Thomas.