Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagkameraten snur seg vekk og manageren gjemmer hodet i hendene

Spesiell situasjon før viktig straffespark.

Hellas Verona - Atalanta 2-1 (0-1)

(Dagbladet): Serie A-klubben Hellas Verona fullførte et sterkt comeback i kveld da Atalanta ble slått 2-1 på hjemmebane. Klubben lå under 0-1 til det gjenstod åtte minutter av ordinær tid, men et straffespark fire minutter før slutt sørget for at Hellas Verona fikk med seg alle poengene.

Klubben har heng på de beste lagene i kamp om en Europacup-plass, og det var kanskje derfor Domenico Maietta snudde ryggen til da lagkamerat Jorginho skulle prøve seg fra ellevemetersmerket. I videoen over kan du se hvordan forsvarsspilleren står og ser på linjedommeren i stedet for. Og det var ikke bare Helllas Verona-spilleren som ikke klarte å se på.

Heller ikke manager Andrea Mandorlini orket, og gjemte i stedet hodet i hendene. 53-åringen kunne likevel slippe jubelen løs like etterpå, for Jorginho var sikker fra krittmerket - som vanlig. Brasilianeren har scoret på alle sine straffespark denne sesongen.

Hellas Verona ligger på 6. plass i Serie A, 15 poeng bak serieleder Juventus.

Fotballsnakkis Arsenals Tomas Rosicky sto for en av de store fotballsnakkisene ved juletider i 2011, da han to ganger i løpet av høsten lot være å snu seg, i motsetning til alle andre, etter frisparkbaklengs mot henholdsvis Sunderland og Manchester United.

Fredheim Holm tok også en «Rosicky» under en kamp mot Lillestrøm i april i fjor.