Lagkameratene fryktet det verste da spiller ble liggende bevisstløs

- Jeg så alle reagere voldsomt, det var virkelig skremmende.

REDDE: Lagkameratene følger med på hva som skjer med Stijn Wuytens, som ble fraktet ut på båre. Foto:  REUTERS/United Photos/Toussaint Kluiters/NTB Scanpix
REDDE: Lagkameratene følger med på hva som skjer med Stijn Wuytens, som ble fraktet ut på båre. Foto:  REUTERS/United Photos/Toussaint Kluiters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AZ Alkmaar - Dundalk 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Det var noen dramatiske scener som utspilte seg på gressmatta i kampen mellom AZ Alkmaar og Dundalk i Europa League i kveld.

Det startet med jubel da Stijn Wuytens vant en hodeduell og stanget ballen i nettet til ledelse for hjemmelaget etter en snau time. Men i samme situasjon kom keeperen til Dundalk stormende ut og bokset til Wuytens i hodet.

26-åringen ble liggende bevisstløs på bakken etter episoden, og lagkameratene hans ble sittende på gresset rundt ham. Flere av dem var skikkelig fortvilet, og fryktet nok det verste.

- Jeg så alle reagere voldsomt, det var virkelig skremmende, sier innbytter Ben Rienstra til klubbens offisielle hjemmeside.

Rienstra varmet opp på sidelinja da det ulykksalige skjedde.

- Jeg ble bedt om å gjøre meg klar, men jeg ønsket bare å se hvordan han hadde det. I slike øyeblikk er det bare fotball. Det er helsa som er det viktigste, sier han.

Etter hvert ble Wuytens fraktet av banen på båre, og seinere har det kommet rapporter fra AZ Alkmaar om at det går bra med belgieren.

Han skal ha svelget tunga i situasjonen, og pådro seg også en kraftig hjernerystelse.

Dundalk la ut en melding til Stjin Wuytens på Twitter etter kampen, der klubben ønsket ham god bedring. Klubben fikk også med seg et poeng med 1-1-scoringen like før slutt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer