FIKK HØRE DET: Ashley Young ble tullet med av lagkameratene etter at en fugl gjorde sitt fornødende i munnen hans under en kamp. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
FIKK HØRE DET: Ashley Young ble tullet med av lagkameratene etter at en fugl gjorde sitt fornødende i munnen hans under en kamp. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB ScanpixVis mer

Lagkameratene hengte opp fugl på knaggen til Young etter bisarr bæsje-episode

- Vi ler fortsatt.

(Dagbladet): Ashley Young har nærmest fått en ny vår i Manchester United. Vingen har tidvis vært utskjelt av Manchester United-fansen for å ikke være god nok for klubben, men mot naborival Manchester City var engelskmannen i slag.

Og Young er også en spiller som skaper god stemning i garderoben. Ifølge lagkamerat Luke Shaw er Young en skikkelig spøkefugl, og det er særlig én episode som får lagkameratene til å trekke på smilebåndet.

- Ashley Young er klovnen i garderoben. Vi ler fortsatt av episoden hvor han fikk fugledritt i munnen mot Swansea, sier Shaw ifølge Daily Mail, som gjengir et intervju gitt til magasinet Match of the Day.

Hendelsen Shaw sikter til skjedde i en ligakamp mot Swansea. Ashley Young er i høyeste grad uheldig i det han skal ytre noen engelske gloser som ikke egner seg på trykk. I samme øyeblikk faller det noe hvitt fra himmelen rett ned i den åpne munnen hans. Dette skal altså være fugledritt.

Men det ser ikke ut til at hovedpersonen selv liker å bli tullet med.

- Hvis du spør ham, vil han si at det ikke var fugledritt. I garderoben hengte vi opp en lekefugl på knaggen hans for moro skyld. Det likte han ikke, sier Shaw.

Hovedpersonen selv har tidligere uttalt seg om episoden.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg har sett videoen 100 ganger. Jeg vet ikke hva det var. Jeg må komme til bunns i det, uttalte Young ifølge Sky Sports.