Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lagkameratene ordnet ny kontrakt

Matchvinner Jørgen Tengesdal hadde ikke spilt i Viking i dag hvis ikke det hadde vært for gode lagkamerater.

Viking-ledelsen hadde nemlig bestemt seg for at Tengesdal ikke skulle få ny kontrakt etter fjorårssesongen.

- Jeg har fått høre at lagkameratene mine drev en form for lobbyvirksomhet for å beholde meg i klubben, sier BI-student Tengesdal til Dagbladet.

Godt ord fra Bø

Keeper og spillertalsmann Lars Gaute Bø var en av dem som svært gjerne ville at Tengesdal skulle få fortsette. Derfor tok han kontakt med trener Benny Lennartsson og ba ham studere unggutten en gang til.

- Jeg mente Jørgen hadde kvaliteter som vi kunne få god bruk for i Viking. Jørgen er en atlet som er fysisk bra trent. Men han fikk ikke ut potensialet sitt før de siste ukene i fjor, sier Bø.

Helt elendig

Benny Lennartsson hørte på den rutinerte keeperen og studerte Tengesdal en gang til.

- Første gang jeg så ham var i en kamp hvor han spilte høyreback og da var han helt elendig. Jeg valgte likevel å gi ham en sjanse, fordi Jørgen viste kvaliteter både når det gjelder hurtighet, styrke og spenst, sier Lennartsson og fortsetter:

- Dessuten viste han rett innstilling med å stå på og jobbe, og ikke sutre fordi han ikke fikk ny kontrakt, sier Lennartsson.

Dermed fikk Tengesdal et tilbud om en ny ettårskontrakt med klubben.

I går viste han seg tilliten fra både trener og spillergruppe verdig. Han ble matchvinner med et lekkert mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media