Lagkompis reddet Mesut Özil fra knivbande

Arsenal-stjerna Mesut Özil måtte angivelig søke tilflukt på en restaurant da han ble forfulgt og angrepet. Lagkompisen Sead Kolasinac kom til unnsetning.

ANGREPET: Arsenal bekrefter hendelsen der to av deres spillere angivelig ble utsatt for ransforsøk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal-stjernene Mesut Özil og Sead Kolasinac skal ha blitt forsøkt ranet og overfalt av knivbande i nord-London - i videoen over som torsdag kveld er sett 3,5 millioner ganger.

Dagbladet har forsøkt å få bekreftet hendelsen av Arsenal, foreløpig uten svar. En talsmann i Arsenal bekrefter imidlertid hendelsen til troverdige BBC og Sky Sports og sier at begge spillerne er i sikkerhet og ved godt mot.

Özil skal ha blitt sett i sin svarte Mercedes forfulgt av to menn på motorsykkel.

Videobildene viser angivelig at vingbacken Sead Kolasinac hopper ut av Mercedesen og løper mot kjeltringene med bare armene som våpen.

Özil skal ha forlatt bilen og flyktet inn på tyrkiske restauranten Likya i Golders Green, som foreløpig ikke har besvart Dagbladets henvendelser.

Der ble angivelig den tyske Arsenal-stjerna - med tyrkisk opphav - forsvart av kokker og servitører, som jaget vekk kjeltringene.

Arsenals superstjerne skal ha blitt avhørt av politiet utenfor restauranten like etter hendelsen.

Vitner beskriver at Özil så livredd ut og løp for livet i sikkerhet i restauranten.

I en uttalelse sier politiet at de fikk rapporter om mistanker om at en gjeng på motorsykkel ville rane en mann.

- Sjåføren, sammen med sin passasjer, klarte å komme seg unna uten skader og søkte tilflukt på restauranten i Golders Green, opplyser politiet, som samtidig informerer om at ingen har blitt arrestert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer