JEG VIL HA MAAAAAAAT: David de Gea har ikke trengt å dra på butikken for smultringer de siste dagene, lagkameratene i Manchester United har forsynt den unge spanjolen med bakverk. Foto: SCANPIX
JEG VIL HA MAAAAAAAT: David de Gea har ikke trengt å dra på butikken for smultringer de siste dagene, lagkameratene i Manchester United har forsynt den unge spanjolen med bakverk. Foto: SCANPIXVis mer

Lagkompisene erter de Gea med smultring-gaver

Nå snakker spanjolen ut om bolletyveriet.

(Dagbladet): Manchester United-keeper David de Gea ble tatt på fersken da han sist uke inntok en smultring på et kjøpesenter i Manchester, uten å betale for seg.

For spillere som tjener hundretusener av kroner i uka - de Gea ligger angivelig på rundt 70 000 pund - kan nasking av en vare til ett pund virke rimelig meningsløs. 20-åringen selv insisterer på at han det hele skyldtes en misforståelse.

- Jeg, søskenbarnet mitt og en venn fra Spania var i butikken. Vi var sultne og tok smultringene. Vi skulle kjøpe flere ting, men jeg hadde lagt lommeboka mi i bilen, og gikk ut for å hente den. Det var ikke verre, sier de Gea ifølge Daily Telegraph.

De Gea sliter fortsatt med det engelske språket, det samme gjorde de andre i følget, og dermed fikk han problemer med å legge fram sin versjon for vaktene.

Men keeperen sier alt løste seg da det dukket opp en språkkyndig spanjol.

- Til slutt endte det med at de sa unnskyld til oss. De laget en stor sak ut av ingenting, men jeg valgte å ta det med godt humør, sier de Gea.

Han ble satt ut av United-laget til lørdagens ligakamp mot Norwich. Sir Alex Ferguson forklarte det med at han har to U21-landskamper for Spania på rappen, mens Anders Lindegaard trolig blir reserve i to kamper for Danmark.

De litt mer konspiratorisk anlagte har derimot tenkt at United-manageren ville straffe de Gea for smultringtyveriet - noe han selv bare ler av.

- Det stemmer absolutt ikke. Folk i klubben fleipet med at han gjorde det, men han ønsket å hvile meg, sier de Gea.

Keeperen har naturligvis ikke unnsluppet fleiping fra lagkameratene heller. Flere har forsynt spanjolen med smultringer de siste dagene, så han slipper å havne i en kinkig situasjon igjen.

Dessuten har de Gea neppe vondt av å legge på seg noen kilo i den fysiske tøffe ligaen i England.

- Noen av lagkameratene har gitt meg et par smultringer som en fleip. Men jeg tar det med humor, og synes hele greia er festlig, sier han.