POPULÆR TYPE: Mats Zuccarello Aasen (t.h.) får skryt for å være en god hockeyspiller, men også for å være en positiv figur i garderoben til New York Rangers. Foto: John Woods / AP / The Canadian Press / NTB Scanpix
POPULÆR TYPE: Mats Zuccarello Aasen (t.h.) får skryt for å være en god hockeyspiller, men også for å være en positiv figur i garderoben til New York Rangers. Foto: John Woods / AP / The Canadian Press / NTB ScanpixVis mer

Lagkompisene savner Zuccarello i garderoben: - Litt stillere nå

Er savnet.

Mats Zuccarello Aasen er ikke bare en viktig mann på isen for New York Rangers. Også i garderoben vil nordmannen bli savnet i skadefraværet.

- Ja, det kommer til å bli litt annerledes. Det blir stillere, konkluderer målvakt Henrik Lundqvist overfor northjersey.com.

Zuccarello fikk en puck i hodet mot Pittsburgh Penguins fredag. Ifølge flere medier har han pådratt seg en hjernerystelse, men klubben har så langt ikke bekreftet opplysningene.

Skribenten Andrew Gross, som følger Rangers svært tett, forteller om en garderobe og treninger som vil bli preget av nordmannens fravær.

«Zuccarellos bidrag både på og utenfor isen er en avgjørende brikke i Rangers-laget», skriver han.

Videre skryter både han og Rangers-spillerne av 27-åringens evne til å lette på stemningen.

- Han er god venn med alle. Han er en artig fyr som holder stemningen i garderoben på riktig nivå. Han vet når han skal spøke og når han ikke skal gjøre det. I tillegg er han en veldig god hockeyspiller, sier Kevin Hayes, som ikke er i tvil om hva som imponerer mest ved nordmannen.

- Kjærligheten hans til spillet. Han er en liten fyr, men han spiller stort, skryter Hayes.

Marty St. Louis vil etter alt å dømme ta Zuccarellos plass i Rangers' førsterekke når Washington Capitals står på motsatt side i neste sluttspillkamp.

(NTB)