LEI SEG: Pep Guardiola diskuterer med sin kaptein Philipp Lahm. Sistnevnte syns det er leit at Guardiola aldri vant Champions League med Bayern. Foto: REUTERS/Damir Sagolj/NTB Scanpix
LEI SEG: Pep Guardiola diskuterer med sin kaptein Philipp Lahm. Sistnevnte syns det er leit at Guardiola aldri vant Champions League med Bayern. Foto: REUTERS/Damir Sagolj/NTB ScanpixVis mer

Lahm er frustrert over at Bayern ikke ga Pep en bedre avskjed

- Det er beklagelig.

(FourFourTwo): Philipp Lahm er frustrert over at Bayern München ikke har klart å gi Pep Guardiola en Champions League-triumf i løpet av managerens tre sesonger på Allianz Arena.

Exiten mot Atlético Madrid på bortemålsregelen - etter at tirsdagens 2-1-seier ga 2-2 sammenlagt - betyr at Bundesliga-lederne har røket ut av semifinalen i de tre sesongene Pep Guardiola har vært i klubben.

Bayern-kaptein Lahm er lei seg for at klubben er utslått, og for at de ikke klarte å gi den tidligere Barcelona-sjefen en Champions League-medalje for tiden hans i Tyskland.

- Det er beklagelig at vi ikke har belønnet oss selv og manageren de siste tre åra, sier 32-åringen.

Bittert - Atlético straffet oss på kontringer. Vi forsøkte alt. Dessverre var det ikke nok.

- Det er bittert å bli slått ut etter en slik kamp, men vi kan fortsatt avslutte sesongen med en fest, sier Lahm.

Skuffet Angriper Thomas Müller, som bommet på straffespark da Jan Oblak reddet på stillingen 1-1, følte ikke at Bayern gjorde mye galt i løpet av kampen.

- Fotball kan være ekstremt til tider, sier han.

- Vi gjorde mye riktig og noen få feil.

- Dessverre var det ikke nok. Jeg har sjeldent vært vitne til noe slik. Det er et tilbakeslag og jeg er selvfølgelig skuffet fordi jeg ikke scoret på straffesparket.

Bayern - som leder ligaen med fem poeng med to kamper igjen å spille - fokuserer nå på å avgjøre Bundesliga, samtidig som de også skal spille cupfinale mot Borussia Dortmund før Guardiola drar til Manchester City.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.