<strong>PÅ TOPP:</strong> Tysklands kaptein Philipp Lahm løfter VM-trofeet sammen med lagkameratene etter finaleseieren mot Argentina sist søndag. Foto: Marcelo Sayao, EPA / NTB Scanpix
PÅ TOPP: Tysklands kaptein Philipp Lahm løfter VM-trofeet sammen med lagkameratene etter finaleseieren mot Argentina sist søndag. Foto: Marcelo Sayao, EPA / NTB Scanpix Vis mer

- Lahm gir seg som landslagsspiller

Mottok VM-trofeet for fem dager siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tyske avisa Bild skriver i formiddag at de vet at Tysklands VM-kaptein Philipp Lahm gir seg som landslagsspiller.

Opplysningen kommer overraskende. Lahm fyller 31 år i november, og vil slett ikke være noen gammel mann når EM spilles i Frankrike om to år, eller VM i Russland i 2018 for den saks skyld.

Bild skriver at Lahms agent, Roman Grill, bekrefter at Bayern München-spilleren gir seg på landslaget.

Lahm startet VM som defensiv midtbanespiller, men spilte høyreback fra og med kvartfinalen mot Frankrike.

Han står totalt med 113 landskamper for Tyskland, og er nå også en av svært få fotballspillere som har opplevd å vinne VM som kaptein.

Lahm debuterte for Tyskland 20 år gammel i februar 2004, og ble allerede i debuten kåret til banens beste av fotballmagasinet Kicker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer