Lahti overtar VM-stafetten

VM-stafetten for herrer vil bli arrangert i finske Lahti om to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En verdenscupstafett er allerede på programmet lørdag 11. mars i den finske hovedstaden. Om VM-stafetten blir avviklet lørdag eller søndag er foreløpig ikke avgjort.

- Jeg er lei meg for at vi ikke hadde god nok værforhold til å gjennomføre hele VM. Værprognosene for morgendagen var ikke særlig gode, og de fleste lagene reiser hjem i morgen. Derfor gjør vi ikke noe nytt forsøk på VM-stafett i Kollen, sier Svein Hjorth, leder i den norske organisasjons-komiteen.

- IBU har avgjort at VM-stafetten skal avvikles i Lahti om to uker. Vi vurderte et nytt løp her i Kollen i morgen, men valgte Lahti. Vi driver en utendørsidrett, og da skjer dessverre slikt som dette, sier Anders Besseberg, president i det internasjonale skiskytterforbundet IBU.

De finske arrangørene måtte i fjor gi fra seg fire av VM-løpene til Kollen på grunn av værforholdene i Kontiolahti. Nå er de klar til å yte gjengjeld.

- Vi er veldig glad for å få arrangere VM-stafetten. Vi hadde uflaks med været i fjor, men forholdene i Lahti har vært bra denne vinteren, sier Jouko Kemppi, leder i den finske organisasjons-komiteen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer