Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lakers festet grepet

Los Angeles Lakers spilte med hjertet og slo Philadelphia 76ers for andre kamp på rad. 96-91 seieren var helt fortjent.

Foran et lite vennlig innstilt publikum tok Lakers tilbake hjemmebanefordelen på bortebane i Philadelphia. Nå leder laget 2-1 i kamper i best av sju serien, og neste kamp for Lakers går på hjemmebane. Med det samme gode spillet laget vartet opp med søndag, kan det fort gi 3-1 ledelse sammenlagt, og da er et langt steg tatt på vei mot finaleseier.

Robert Horry ble litt av en helt for LA Lakers søndag. Han scoret 12 poeng i det siste kvarteret. Og ikke bare det; han scoret også Lakers' siste sju poeng, så Horry fikk mye av æren for seieren.

Kobe Bryant scoret totalt 32 poeng for Lakers og ble toppscorer, tett fulgt av Shaquille O'Neal med 30 poeng.

- Robert Horry spilte stort i dag. Han viste hvor flink han er til både å spille forsvar og prestere nøkkelskudd i kampenes avgjørende fase. Derfor bruker vi ham ofte i det fjerde kvarteret, sa Lakers-trener Phil Jackson etter kampen.

En rekke celebriteter var på plass da den tredje NBA-finalen ble spilt. Bill Clinton var på French Open i forrige uke, natt til i dag norsk tid var han i The First Union Center. Basketstjernen Patrick Ewing, skuespiller Will Smith og tungvektsbokser Hasim Rahman var også på plass.

(NTB/Dagbladet.no)

<B>2-1:</B> Lakers' Horace Grant prøver å stoppe Tyrone Hill under kurven. Grant og co. vant til slutt den tredje NBA-finalen og leder nå 2-1 i kamper. Foto: SCANPIX/REUTERS</I>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling