Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lakers slått ut av NBA-sluttspillet

Tittelforsvareren feid ut av Dallas Mavericks.

FULL STOPP: Jason Kidd og Dallas Mavericks sendte Los Angeles Lakers og Kobe Bryant ut i kvartfinalene i NBA-sluttspillet.Foto: SCANPIX/AP/Richard W. Rodriguez
FULL STOPP: Jason Kidd og Dallas Mavericks sendte Los Angeles Lakers og Kobe Bryant ut i kvartfinalene i NBA-sluttspillet.Foto: SCANPIX/AP/Richard W. Rodriguez Vis mer

Tittelforsvarer Los Angeles Lakers ble feid ut av Dallas Mavericks i kvartfinalen i sluttspillet i NBA søndag.

Dallas seiret 4-0 i best av sju kamper. I den siste kampen søndag seiret Dallas 122-86 over Lakers som vant sluttspillet de to forrige sesongene.

For trener Phil Jackson ble det en bitter avskjed med Lakers. En av de mest berømte NBA-trenerne gir seg i Lakers etter denne sesongen.

Det var ikke bare nederlaget som var tungt å svelge. Før kampen fikk han beskjed om at han var ilagt en bot på 35.000 dollar (195.000 kroner) for en kommentar om dommere søndag.

Jackson hevdet at dommerne så gjennom fingerne med at forsvare bruker ufine knep på å stoppe Pau Gasol, Lakers store spiller.

65 år gamle Jackson har vunnet elleve titler. Seks av dem kom med Michael Jordan og Chicago Bulls.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media