Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lakers tapte NBA-åpningen

På tross av nye stjerner.

22 POENG: Lakers' Kobe Bryant noterste seg for 22 poeng, men det ble likevel åttepoengstap mot de besøkende fra Dallas. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson
22 POENG: Lakers' Kobe Bryant noterste seg for 22 poeng, men det ble likevel åttepoengstap mot de besøkende fra Dallas. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson Vis mer

Los Angeles Lakers' stjernemannskap innfridde ikke forventningene i sesongstarten i NBA og tapte på hjemmebane for Dallas Mavericks tirsdag.

Lakers er sultne på en ny tittel og har hentet stjernespillerne Dwight Howard og Steve Nash til LA. Sammen med superstjernen Kobe Bryant og spanske Pau Gasol danner de en fryktet kvartett i NBA denne sesongen.

I tirsdagens sesongåpning nådde ikke Lakers-stjernene opp mot Mavericks. Bryant scoret 22 poeng, mens Gasol bidro med 23 poeng og 13 returer, men de kunne ikke hindre at gjestene fra Texas vant 99-91. Nash måtte nøye seg med sju poeng og skuffende fire assist, mens Howard hadde 19 poeng og ti returer.

Tittelforsvarer Miami Heat mottok det synlige beviset på sist sesongs triumf da de fikk sine mesterskapsringer foran kampen mot Boston Celtics.

LeBron James og co. fulgte opp med å slå rivalene 120-107. Dwyane Wade ble kampens toppscorer med 29 poeng, mens LeBron James scoret 26 poeng.

I Cleveland vant hjemmelaget Cavaliers 94-84 over Washington Wizards.

(NTB-Reuters)