Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lakers tilbake på vinnersporet

Slo tilbake mot Hornets.

VANT: Derek Fisher, Kobe Bryant og resten av Los Angeles Lakers sørget for at det står 1-1 i best av syv-serien mot Hornets.Foto: SCANPIX/EPA/PAUL BUCK CORBIS
VANT: Derek Fisher, Kobe Bryant og resten av Los Angeles Lakers sørget for at det står 1-1 i best av syv-serien mot Hornets.Foto: SCANPIX/EPA/PAUL BUCK CORBIS Vis mer

Los Angeles Lakers, regjerende mester i NBA, slo tilbake etter en skuffende åpningskamp og slo New Orleans Hornets 87-78 onsdag.

Det var sliterne som ordnet seieren for Lakers i en kamp som ble sett av både skuespilleren Tom Hanks og fotballikonet David Beckham.

Andrew Bynum scoret 17 poeng for Lakers, mens spilleren som er kåret til den mest verdifulle reserven i NBA i år, Lamar Odom, scoret 16. Kobe Bryant tegnet seg bare for 11 poeng i kampen.

Det betyr at Los Angeles-laget kan begynne å se litt lysere på utsiktene til å sikre seg NBA-trofeet for tredje gang, men det er fortsatt mane kamper igjen, og etter de to første sluttspillkampene mot New Orleans står det bare 1-1 i kamper.

San Antonio Spurs innledet også skuffende med tap i Western Conference, men onsdag ble det 93-87 over Memphis Grizzlies.

- Vi la litt arbeid i å passe på Chris Paul, og det var et fornuftig trekk. Han scoret mange poeng, men vi var rundt ham hele tiden og vant på det, sa Lakers-trener Phil Jackson etter kampen.

En av dem som hadde som oppgave å passe på Chris Paul var nettopp Kobe Bryant, og det forklarer hvorfor han ikke scoret så altfor mange poeng for Lakers onsdag.

(NTB)

KJEKKAS: David Beckham var på plass.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lucy Nicholson
KJEKKAS: David Beckham var på plass.Foto: SCANPIX/REUTERS/Lucy Nicholson Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media