Lallana sendte Liverpool til finale med ryggen mot mål etter herlig Firmino-spill

Knuste Villarreal.

PIRKET INN BALLEN MED RYGGEN MOT MÅL: Adam Lallana sendte Liverpool til Europa League-finale etter å ha pirket inn ballen med ryggen mot mål. Foto: Reuters / Lee Smith
PIRKET INN BALLEN MED RYGGEN MOT MÅL: Adam Lallana sendte Liverpool til Europa League-finale etter å ha pirket inn ballen med ryggen mot mål. Foto: Reuters / Lee Smith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Liverpool - Villarreal 3-0 (1-0, pause. 3-1 sammenlagt)

(Dagbladet): Roberto Firminho serverte den ene gode pasningen etter den andre, og var med å avgjøre det hele da han var mannen bak 3-0-målet etter 81 minutter.

Firmino lå akkurat på grensa til offside da han fikk ballen, og trakk seg langs venstresida og inn i feltet.

Der la han den inn til Sturridge som bommet litt på ballen, men Lallana ventet og kunne pirke den inn med ryggen mot mål.

— Vi fortjente dette i dag. Nå skal jeg skru av telefonen min, for finalebillettene skal familien min få, sa Daniel Sturridge etter kampen. Høy temperatur Villarreal åpnet sterkt, og hadde to store sjanser på ett minutt. Så svarte Liverpool minuttet etter. Daniel Sturridge kjempa hardt i feltet, og skal ha æren for at ballen så gikk videre Villarreals Bruno og i mål.

Hjemmelaget lå under 1-0 fra den første kampen mellom de to lagene forrige uke, og sparte ikke på kruttet. Drøye sju minutter etter at de røde tok ledelsen, var de nære en ny, viktig scoring. Milner sendte avgårde en fantastisk pasning til Lallana, men sistnevnte fikk dessverre ikke plassert skuddet ordentlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer