Lambert bekreftet som ny Villa-manager

Ferdig i Norwich.

TIL VILLA: Paul Lambert bekreftes som ny manager i Aston Villa. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL
TIL VILLA: Paul Lambert bekreftes som ny manager i Aston Villa. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aston Villa har ansatt Paul Lambert som deres nye manager. Det bekrefter de i en kort pressemelding på sine nettsider.

«Aston Villa-styret er glade for å kunne bekrefte at Paul Lambert har blitt ansatt som Villa-manager» heter det i pressemeldingen.

Lambert har vært manager i Norwich siden 2009, og ledet dem fra League 1 til Premier League. De endte på en knallsterk 12. plass i Premier League i år, noe som gjorde Lambert meget interessant for større klubber.

Den 42 år gamle skotten har i lengre tid blitt koblet til Aston Villa, og ba torsdag om å bli løst fra kontrakten med Norwich. Ledelsen i Norwich nektet imidlertid å la ham gå så lenge han var i forhandlinger med andre klubber.

TV 2-kommentator og Norwich-supporter Kasper Wikestad hadde full forståelse for at Lambert ønsker å ta muligheten i Birmingham da Dagbladet snakket med ham torsdag kveld.

- Det er fotballen, det. Det er et naturlig steg for Lambert. Aston Villa har et mye større potensial enn Norwich per nå, og Lambert har jo hinta litt om dette mot slutten, han sa vel noe sånn som at han ikke vet hvor mye lenger han kan ta det. At Norwich kan slå storklubber i enkelttkamper, men aldri over en hel sesong, sa Wikestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer