Lambert tror han slipper å selge stjernene i januar

- Vinduet bekymrer meg ikke.

IKKE NYTTÅRSSALG: Aston Villa-manager Paul Lambert tror han får beholde sine beste spillere i klubben, tross mange interessenter. Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
IKKE NYTTÅRSSALG: Aston Villa-manager Paul Lambert tror han får beholde sine beste spillere i klubben, tross mange interessenter. Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aston Villa-manager Paul Lambert tror han slipper å selge Fabian Delph, Ron Vlaar og Christian Benteke i januarvinduet.

Klubbeier Randy Lerner ønsker å selge seg ut, men verdien på Aston Villa kan bli svekket om de største profilene blir solgt. Benteke, som trolig vil koste over 200 millioner kroner, har skrevet ny kontrakt med Birmingham-laget.

Bekymrer meg ikke Verre er det med Delph og Vlaar, som begge har kontrakter kun ut inneværende sesong. Da kan det fort vise seg at penger lokker klubbledelsen til salg på nyåret.

- Vinduet bekymrer meg ikke. Jeg ser ikke for meg at folk skal forsvinne, men Randy har det siste ordet når det gjelder økonomien, sier Lambert ifølge Daily Star.

Gerrard-erstatter Delph skal være ønsket som Steven Gerrards erstatter i Liverpool, mens Vlaar er blitt koblet til Manchester United.

- Han (Randy) vil alltid ha det siste ordet, men sett med fotballøyne er jeg ganske trygg på at jeg ikke mister noen i januar, sier Lambert.

Villa-manageren er raus med ordene når han beskriver forholdet til klubbeier Lerner.

- Jeg er sikker på at Randy ser hvordan ting har utviklet seg her. Men alt er opp til han. Han er den samme som før. Han har alltid vært en fin sjef å jobbe for. Det har jeg alltid sagt. Jeg har ingen problemer med ham, sier Lambert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer