Lampard-angriper utestengt for alltid

Slipper ikke lenger inn på White Hart Lane.

Tottenham-tilhengeren som løp ut på banen og forsøkte å angripe Frank Lampard etter mandagens FA-cupoppgjør, har sett sin siste fotballkamp på White Hart Lane.

Klubben har nemlig ilagt hissigproppen livstidskarantene, noe som betyr at han ikke velkommen tilbake for å se favorittlaget sitt.

Granskning i gang

Det engelske fotballforbundet (FA) er nå i gang med å undersøke sikkerheten på arenaen etter at mannen løp inn på banen da Chelsea feiret avansement etter seier 2-1.

Også en Chelsea-supporter tok seg inn på gresset.

Frank Lampard måtte dukke for ikke å bli truffet av knyttneveslagene fra den illsinte Spurs-tilhengeren.

- Burde ikke ha vært på kampen

- Man kan forstå at det mye følelser knyttet til en slik kamp, men vi feiret foran våre egne fans, sa Lampard, som tror det var alkohol inne i bildet.

DUKK! Frank Lampards raske reaksjon var det eneste som forhindret fullstendig skandale på White Hart Lane i går. Mannen til venstre får nå aldri entre Tottenhams hjemmearena igjen. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX
DUKK! Frank Lampards raske reaksjon var det eneste som forhindret fullstendig skandale på White Hart Lane i går. Mannen til venstre får nå aldri entre Tottenhams hjemmearena igjen. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX Vis mer

- Jeg mener han ikke burde vært på kampen i det hele tatt, sa midtbanespilleren.

(NTB)

Lampard-angriper utestengt for alltid