Lampard blir i Chelsea

Forlenget kontrakten med ett år i dag.

ETT ÅR TIL: Frank Lampard med Europa League-troféet etter finaleseieren mot Benfica i går kveld. I bakgrunnen sitter matchvinner Branislav Ivanovic på tverrliggeren. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix
ETT ÅR TIL: Frank Lampard med Europa League-troféet etter finaleseieren mot Benfica i går kveld. I bakgrunnen sitter matchvinner Branislav Ivanovic på tverrliggeren. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Frank Lampard ble nylig Chelseas mestscorende spiller gjennom tidene da han scoret to mål mot Aston Villa og sikret Champions League-spill neste sesong.

Det paradoksale var at Lampard selv ikke var garantert Champions League-spill, ettersom kontrakten hans var i ferd med å gå ut. Men i dag har omsider 34-åringen skrevet ny kontrakt, melder klubben på nettsiden sin.

- Jeg er veldig glad. Alle vet at jeg hele tiden har sagt at drømmen var å få bli i Chelsea. Vi har snakket i lange tider, og selv om det tok lang tid, har tonen hele tiden vært vennlig, sier Lampard.

Han takker spesielt klubbeier Roman Abramovitsj for at han får beholde jobben han er så glad i.

- Jeg vil takke herr Abramovitsj for alt han har gjort for å få drømmen til å bli virkelighet. Jeg elsker denne klubben, de ansatte, spillerne og spesielt supporterne, som har behandlet meg fantastisk siden dagen jeg kom hit. Tanken på å hjelpe klubben til mer suksess i årene som kommer er alt jeg kunne ønsket meg. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier han.

Lampard kom til Chelsea fra West Ham sommeren 2001, og er altså i ferd med å fullføre sin 12. sesong i helblå drakt.

- Frank har vært en viktig spiller for Chelsea i lang tid, og har spilt en viktig rolle i klubbens suksess. Vi har snakket med ham siden slutten av fjoråret, og diskusjonene har vært positiv hele veien. Vi er glad for å kunngjøre en forlengelse i kontrakten hans, som vil holde ham i klubben til 2014, sier klubbens direktør Ron Gourlay.