TIL USA: Frank Lampard, som tidligere i sommer forlot Chelsea etter 13 sesonger, er klar for nyoppstartede New York City FC. Foto: AFP PHOTO / RONALDO SCHEMIDT
TIL USA: Frank Lampard, som tidligere i sommer forlot Chelsea etter 13 sesonger, er klar for nyoppstartede New York City FC. Foto: AFP PHOTO / RONALDO SCHEMIDTVis mer

Lampard følger Villa til nyoppstartede New York City FC

- Vi skal skape et lag dere vil bli stolte av.

(Dagbladet):  Den nystartede Major League Soccer-klubben New York City FC signerte tidlig i juni spanske David Villa, som lagets første spiller.

Nå følger også Frank Lampard, melder klubben på sine hjemmesider.

Lampard var tidligere i sommer ferdig i Chelsea etter 13 sesonger i den blå drakta.

- Jeg vil fortsette å utfordre meg selv. Jeg vil være den lederen både på og utenfor banen, sier Lampard ifølge NYCFCs twitterkonto.

- Jeg kommer til en flott by, og jeg vil vise at jeg kan spille bra fotball og være en stor personlighet i garderoben. NYCFC-fansen får se at jeg kommer til å gi alt. Vi ønsker å skape et lag her som dere kan være stolte av.

Sportsdirektør i klubben Claudio Reyna sier følgende ifølge NYCFCs twitterkonto:

- Enkelt sagt så er han av de største spillerne i verdenshistorien. Han er profesjonell, og en leder. Han han krysse av alle boksene som gjelder kvaliteter som vil hjelpe oss å vokse, sier han.

New York City FC er eid av eierselskapet bak Manchester City (80 prosent) og New York Yankees (20 prosent). Laget skal spille sine hjemmekamper på Yankees Stadium fram til en splitter ny arena er på plass.