- Lampard har gitt Chelsea frist ut måneden

Legger press på klubben.

(Dagbladet.no): I går fikk Chelsea endelig en gladmelding da Michael Essien signerte på en ny femårskontrakt. Men framtida til klubbens to nøkkelspillere Frank Lampard og John Terry er fortsatt svært uviss.

Seriøse The Times skriver i dag at Frank Lampard har gitt klubben frist til slutten av måneden med å komme til enighet om ny kontrakt.

Om ikke fristen overholdes vil midtbanespilleren benytte seg av FIFA-regelen som gir ham rett til å kjøpe seg fri.

Regelen sier at en spiller som har gjennomført tre år av en kontrakt de underskrev før de fylte 28 år, kan kjøpe seg selv ut av kontrakten. Betingelsen er at spilleren gir beskjed 15 dager før sesongens siste kamp.

Spent på Mourinhos framtid

I likhet med John Terry skal Lampard ønske et lønnsnivå på høyde med Andrei Sjevtsjenko og Michael Ballack, som begge har 130 000 pund i uka. Ifølge The Times skal ikke direktør Peter Kenyon ha tatt kontakt med Lampard agent på over tre uker.

Og mens Terry ikke har noe ønske om å forlate Chelsea, skal Lampard være mer fristet av muligheten til å spille utenlands.

Kenyon føler seg likevel sikker på at Chelsea-fansen har flere gladmeldinger i vente de neste ukene.

SITTER PÅ GJERDET: Både Frank Lampard og John Terry nøler med å skrive under nye kontrakter med Chelsea. Nå skal Lampard ha gitt klubben frist ut måneden med å komme til enighet. Foto: REUTERS
SITTER PÅ GJERDET: Både Frank Lampard og John Terry nøler med å skrive under nye kontrakter med Chelsea. Nå skal Lampard ha gitt klubben frist ut måneden med å komme til enighet. Foto: REUTERS Vis mer

- Disse tingene blir blåst opp og overdrevet, sier han til Chelsea TV.

- Jeg vil ikke gå inn på detaljer, men vi føler oss trygge på at de viktige spillerne våre vil være her i mange år framover, sier Kenyon.

Men både Lampard og Terry skal angivelig vente i spenning på hva som skjer med José Mourinho til sommeren. De to er nære støttespillere av portugiseren, og flere engelske medier melder i dag at Chelsea-managerens flørt med Real Madrid oppfattes svært negativt på Stamford Bridge.