Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lampard kom med grove fornærmelser

Lehmann klager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jens Lehmann og Didier Drogba gjorde seg selv til latter da Chelsea og Arsenal delte poengene på Stamford Bridge søndag.

De to ble begge belønnet med gult kort etter teatralske pretasjoner av ypperste merke - som selv Arsene Wenger beskrev som komiske.

Om Lehmann skulle ha problemer med noen Chelsea-spillere i etterkant, skulle man kanskje tro det ville være Drogba.

Det bedyrer han at han ikke har.

- Ingenting skjedde med Drogba. Jeg liker ham, og synes håndtrykket vårt sier det meste. Det kan bli ampert i fotballen, men så lenge man blir ferdig med det er det OK. Drogba fornærmet meg ikke i motsetning til lagkameratene sine, sier Lehmann ifølge The Guardian.

Frank Lampard står derimot langt, langt nede på tyskerens julekortliste.

- Lampard er spesialist i å fornærme folk på det groveste. Drogba sier ikke et ord. Han er en hyggelig fyr, sier Arsenal-keeperen.

Gikk for tre poeng

image: - Lampard kom med grove fornærmelser

Han irriterer seg også over José Mourinhos utsagn etter kampen om at Arsenal ikke var interessert i å vinne.

- Bare ett lag forsøkte å vinne kampen. Det er en overraskelse at et så godt lag kommer til Stamford Bridge og er så glade for ett poeng, sa portugiseren.

- Vi gikk på banen for å vinne, insisterer Lehmann.

- Særlig i 1. omgang, da vi spilte godt, bidro ikke Chelsea mye til underholdningen. Men i andre omgang og mot slutten produserte de mye sjanser, så vi skal ikke klage.

SINT PÅ LAMPARD: Jens Lehmann var involvert i en komisk situasjon med Didier Drogba, hvor begge gikk i bakken etter tur ved hjelp av sine teatralske talenter. De to har imidlertid skværet opp - og nå er det Frank Lampard som får unngjelde. Foto: AP
SINT PÅ LAMPARD: Jens Lehmann var involvert i en komisk situasjon med Didier Drogba, hvor begge gikk i bakken etter tur ved hjelp av sine teatralske talenter. De to har imidlertid skværet opp - og nå er det Frank Lampard som får unngjelde. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart