Lampard lurte Foster fra nesten 50 meters hold

Se drømmetreffet.

(Dagbladet): Frank Lampard kunne nylig glede seg over ett års forlengelse av kontrakten med Chelsea.

34-åringen ble nylig klubbens mestscorende gjennom tidene, og sikret i samme slengen Champions League-plassen for neste sesong.

Også på landslaget holder han koken, og viste sin klasse med en fulltreffer på landslagstrening med England i går. Under smålagsspill på forkortet og smal bane tittet Lampard opp og øynet muligheten til å prøve seg på en frekkis.

Skuddet ble avfyrt ved siden av midtsirkelen på treningsbanen - trolig tett oppunder 50 meter fra mål. WBA-keeper Ben Foster sto naturlig nok litt langt ute - spillet foregikk tross på motsatt ende av den korte banen.

Foster forsøkte imidlertid det han kunne å stoppe skuddet fra Lampard, men høyde og kraft var så perfekt at han måtte kapitulere.

Daily Mail trekker selvsagt en parallell til målet som virkelig satte fart på populariteten til en 21 år ung ung David Beckham i august 1996. Den daværende United-spilleren skjøt fra en halv meter inn på egen halvdel og i mål bak Wimbledon-keeper Neil Sullivan i sesongens første Premier League-kamp.

England forbereder seg til privatkamp mot Irland på Wembley i morgen.