Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lampard Manchester City-spiller sesongen ut

Klubben bekrefter.

 BLIR I CITY UT SESONGEN:  Frank Lampards låneavtale med Manchester City er forlenget med et halvt år. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
BLIR I CITY UT SESONGEN: Frank Lampards låneavtale med Manchester City er forlenget med et halvt år. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Frank Lampard blir i Manchester City sesongen ut, meldte den engelske klubben på sitt nettsted nyttårsaften.

Dermed fikk manager Manuel Pellegrini ett av ønskene sine for det nye året oppfylt umiddelbart. Egentlig løp leieavtalen for Lampard med hans amerikanske klubb New York City ut ved årsskiftet.

Tidligere onsdag fortalte Pellegrini at det var oppnådd enighet om at Lampard kunne spille mot Sunderland torsdag, og at man jobbet videre med en forlengelse av leieavtalen.

36-åringen har vært utleid fra New York City siden sesongstart, ettersom den nye klubben debuterer i MLS først når den neste sesongen starter.

- Jeg har sagt at vi i løpet av måneden vil få vite hva som skjer med Frank Lampards framtid. Det er viktig for ham å bli hos oss. I dag blir vi ferdige med desember, og jeg håper at vi får høre nytt. Selvsagt ønsker jeg å beholde ham sesongen ut, sa Pellegrini på sin pressekonferanse.

Noen timer senere kom meldingen han ventet på.

- Manchester City kan bekrefte at vi har forlenget Frank Lampards avtale til slutten av sesongen, hvilket betyr at han fortsatt kan delta i både hjemlige turneringer og europacupen, meldte klubben på sitt nettsted.

Pellegrini sa at reglene for økonomisk fair play betyr at City ikke kan være særlig aktiv i de forestående overgangsvinduet.

- Jeg tror ikke vi vil gjøre mye. Vi har restriksjoner på penger og antall spillere, sa han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media