Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lampard mister EM for England

- Det er brutalt, sier Roy Hodgson.

LÅRSKADE: Chelseas midtbaneveteran Frank Lampard er ute av Englands tropp til EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
LÅRSKADE: Chelseas midtbaneveteran Frank Lampard er ute av Englands tropp til EM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet FA bekrefter i kveld at Frank Lampard mister EM på grunn av lårskaden han pådro seg på trening i går.

Det medisinske apparatet undersøkte strekken i dag, og konkluderte med at Chelsea-midtbanespilleren ikke kan bidra.

- Dette er en stor smell for laget, spesielt etter at vi mistet en annen viktig spiller i Gareth Barry. Det faktum at legene ikke kan garantere at Frank kan spille noen av gruppespillkampene, betyr at vi må erstatte ham, sier manager Roy Hodgson.

England prøver nå å få inn Jordan Henderson som erstatter, men må vente på dispensasjon fra Uefa.

- Bortsett fra at det er et tilbakeslag for meg og laget, er jeg spesielt skuffet på Frank sine vegne. Han har vært i veldig god form, og gledet seg til turneringen. Han har bidratt sterkt til at vi kvalifiserte oss til EM, så det er brutalt at han blir skadet rett før, sier Roy Hodgson.

Lamperd er er den tredje spilleren fra Hodgsons opprinnelige tropp som motvillig har måttet melde avbud til mesterskapet, etter Gareth Barrys forfall. Før kampen mot Norge brakk keeperreserve John Ruddy fingeren og ble erstattet av 18-åringen Jack Butland.

Også Danny Welbeck og Glen Johnson har trøblet med skader, men duoen er likevel med i Englands endelige EM-tropp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling