Lampard ønsker seg ny Chelsea-kontrakt

Skal ikke til Spania.

• FA-cup direkte kl. 21.00: Tottenham - Chelsea og Manchester U - Boro

(Dagbladet.no): Frank Lampard er blitt koblet til Juventus og de spanske storklubbene Real Madrid og Barcelona den siste tida.

I dag går Chelseas målfarlige midtbanespiller ut og avviser alle rykter om at han skal vekk fra klubben.

- Jeg vil bli i Chelsea. Jeg har aldri ønsket å forlate klubben og jeg har ikke tenkt til å gjøre det. Jeg har alt jeg trenger i livet her, sier Lampard til The Sun.

En ukjent Fifa-regel gjør at Lampard kan stikke til sommeren, mot Chelseas vilje, forutsatt at en ny klubb betaler kompensasjon.

- Når det gjelder Fifa-regelen, så er jeg klar over den. Jeg leser om den hver dag i avisene. Faktum er at den ikke betyr noe for meg. Jeg har to år igjen av kontrakten. Jeg ønsker å bli og skrive en ny, sier Lampard.

28-åringen gleder Chelsea-hjerter i dag, men selv synes han sjefene hos de blåkledde er i overkant trege.

- Så langt har Chelsea til gode å legge fram et skikkelig tilbud. Situasjonen bekymrer meg ikke, men det er frustrerende at alle andre snakker om framtida mi, sier Lampard.

20 MÅL SÅ LANGT I SESONGEN: Her setter Frank Lampard inn seiersmålet mot Manchester C onsdag. I dag forteller England-stjernen at han vil fortsette i londonklubben. Foto:Scanpix/Reuters
20 MÅL SÅ LANGT I SESONGEN: Her setter Frank Lampard inn seiersmålet mot Manchester C onsdag. I dag forteller England-stjernen at han vil fortsette i londonklubben. Foto:Scanpix/Reuters Vis mer