Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lampard overlot straffeansvaret til Ballack

Og tyskeren scoret sikkert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea - Werder Bremen 2-0.

Etter tre av fire mislykkede straffespark fra Frank Lampard, meldte hans nye midtbanemakker Michael Ballack seg til tjeneste.

I kveld fikk Chelsea straffe igjen, og Ballack tok ansvar mot sine gamle ligakonkurrenter fra Werder Bremen.

Da Clemens Fritz forårsaket straffe i en luftduell med Didier Drogba, var det den tidligere Bayern München-kapteinen som plukket opp ballen og gikk mot ellevemeteren.

Snakket sammen på forhånd

- Jeg hadde snakket om det med Frank på forhånd. Han sa «Du kan ta det hvis du vil», forteller Ballack til ITV4 ifølge SportingLife.

Ballack satte inn sitt første mål for Chelsea, men manager Jose Mourinho benekter at Ballack er fast straffeskytter fra og med nå.

- Lampard har fortsatt min fullstendige tillit. Men jeg tror det var smart å la Ballack ta den etter at han misset på lørdag, sier portugiseren.

SIKKER PÅ LABBEN: Michael Ballack satte straffesparket oppe i høyre hjørne over en sjanseløs Werder-keeper Andreas Reinke. Foto: AP/Scanpix
SIKKER PÅ LABBEN: Michael Ballack satte straffesparket oppe i høyre hjørne over en sjanseløs Werder-keeper Andreas Reinke. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Skryt til Cole

Mourinho skrøt forøvrig av Ashley Cole, som spilte fra start for første gang etter overgangen fra Arsenal rett før overgangsfristen.

- Han hadde en positiv kamp. I øyeblikket spiller vi et system uten vinger, og da må han dekke hele korridoren fram og tilbake, sier Mourinho.