Lampard skapte Chelsea-målfest

Involvert i tre av fire mål.

(Dagbladet.no): Chelsea - Bordeaux 4-0.

Chelsea avsluttet forrige Champions League-sesong på best, men verst tenkelige vis:

Med Champions League-finalen i Moskva, som de tapte etter straffesparkkonken mot Premier League-rival Manchester United.

I dag tok det bare 14 minutter før de blåkledte londonerne viste at de er svært innstilt på å reise kjerringa allerede denne sesongen.

- Vi ønsket å starte bra - noe vi ikke klarte forrige sesong, og det gjorde alt mer vanskelig for oss, husker Frank Lampard, ifølge Sportinglife.

Målfarlig Lampard 

Den gode starten kom da ble ballen spilt ut til José Bosingwa på høyre kant, før han slo en perfekt pasning inn i Bordeaux-boksen.

Slett Bordeaux-forsvarsspill gjorde at Frank Lampard enkelt kunne stange ballen i mål.

Chelsea bare fortsatte å kjøre på etter dette, mot et hjelpeløst Bordeaux.

ARKITEKTEN: Frank Lampard scoret sjøl og la opp til andres mål. Ikke før Nicolas Anelka scoret det siste på overtid, scoret Chelsea uten at midtbanegeneral var regissør. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX
ARKITEKTEN: Frank Lampard scoret sjøl og la opp til andres mål. Ikke før Nicolas Anelka scoret det siste på overtid, scoret Chelsea uten at midtbanegeneral var regissør. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Men ikke før etter halvtimen ga det uttelling i form av doblet ledelse.

Anelka satte inn den siste

Lampard tok denne gangen på seg rollen som servitør, før Joe Cole kunne heade inn 2-0-målet fra kloss hold.

Andre omgang bare preg av at Chelsea så seg fornøyd, samtidig som de ikke følte seg truet. Dermed fortsatte de å angripe sporadisk, men uten at det ble noe mer enn nesten.

Ikke før i det 82. spilleminutt da Florent Malouda satte ballen pent inne ved høyre stolpe, igjen etter forspill av Lampard, som dermed var involvert i tre av Chelseas mål i dag.

Det fjerde, som kom to minutter på overtid, satte Nicolas Anelka derimot inn etter at et hardt Juliano Belletti-skudd gikk i tverrliggeren. Anelka kunne enkelt trille returen i det åpne målet - og med gjorde han ydmykelsen komplett for sine landsmann.

- Jeg spiller godt, scorer mål og er en del av et godt lag. Det er moro å spille for denne klubben, oppsummerer Lampard.

Lampard skapte Chelsea-målfest