FERDIG I CHELSEA: Agent Steve Kutner bekrefter at Frank Lampard med all mulig sikkerhet spiller for en annen klubb enn Chelsea neste sesong.Foto: AFP /GLYN KIRK/ Scanpix
FERDIG I CHELSEA: Agent Steve Kutner bekrefter at Frank Lampard med all mulig sikkerhet spiller for en annen klubb enn Chelsea neste sesong.Foto: AFP /GLYN KIRK/ ScanpixVis mer

Lampard snuser på Serie A

Forlater helt sikkert Chelsea.

(Dagbladet): Frank Lampard har allerede fått beskjed om å finne seg en ny klubb neste sesong- Chelsea-legendens kontrakt går ut denne sesongen, og Lampard står med andre ord fritt til å forhandle med hvem han vil nå.

Ifølge Sky Sports har Lampards agent, Steve Kutner, hintet kraftig om et forestående skifte til Serie A. I et intervju med cittaceleste.it skal Kutner ha åpnet for Italia, og sier følgende om at Lazio skal være interesserte:

- Bare fakta vil vise om det er rett klubb, skriver Sky Sports.

Lampard har vunnet serien, FA-cupen og Champions League med Chelsea, og var fast inventar på Jose Mourinhos tittelgrossister. Nå som det tilsynelatende er slutt i Chelsea skal 34-åringen etter alt å dømme finne seg en siste toppklubb å vinne noe med.

- Det eneste som er sikkert, er at han kommer til å finne seg en ny klubb neste sesong, sier Kutner.

- Frank vil spille for en stor klubb, en klubb som er i stand til å slåss om viktige mål og troféer.