Lampard ute i flere uker

Mer skade-trøbbel for Avram Grant.

(Dagbladet.no): Skaden Frank Lampard pådro seg i gårsdagens fyrverkeri av en fotballkamp mot Aston Villa, setter midtbanesjefen ut av spill resten av juleperioden og vel så det, melder Chelsea på sine hjemmesider.

Lampard hinket av banen etter 26 minutter, med det som så ut som en lårstrekk.


- Undersøkelsene viser en strekk i Frank Lampards høyre lår. Han starter rehabiliteringen umiddelbart, og er forhåpentligvis tilbake i spill innen et par uker, sies det i klubbens melding.

Det betyr mer trøbbel for manager Avram Grant, som allerede har toppscorer Didier Drogba og kaptein John Terry på skadelisten.

I tillegg får Ricardo Carvalho minimum én kamps karantene etter det røde kortet han fikk mot Villa.

Grant har allerede varslet at han skal på spillerjakt når overgangsvinduet åpner i januar.

- Det var ikke enkelt før disse skadene, og det er ikke enklere nå, men vi må gjøre det beste ut av det, sier Chelsea-sjefen til BBC Radio Five Live.

SKADDE STJERNER: Didier Drogba og Frank Lampard deler toppscorertittelen i Chelsea med ni mål hver, nå er begge to ute med skade. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX
SKADDE STJERNER: Didier Drogba og Frank Lampard deler toppscorertittelen i Chelsea med ni mål hver, nå er begge to ute med skade. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Lampard ute i flere uker