-  Lampard var best

Ekspertenes vurdering: Frank Lampard vant midtbaneduellen mot Steven Gerrard.

Lars Bohinen: -  Lampard kom best ut. Han var mye med i det offensive spillet og inne i boksen. Men han ble litt borte i 2. omgang.

-  Gerrard er som vanlig treffsikker med pasningene. Men alt i alt var det ingen stor kamp av noen av dem, sier Bohinen, som tror Chelsea kommer til finalen.

Hallvar Thoresen: -  Jeg synes Gerrard vant duellen. Han var mer involvert, spesielt i første omgang. Men ingen av dem var spesielt gode. Jeg synes Lampard var lite involvert.

-  Jeg tror Chelsea går til finalen. De kommer til å score på Anfield. Og da må Liverpool ha to.

Sverre Brandhaug: -  Ingen tvil om at Lampard var bedre enn Gerrard. Selv om ingen av dem gjorde noen stor kamp. Lampard var bra offensivt, mens Gerrard misset masse pasninger. Han var ikke helt på nett, mener Brandhaug.

Ståle Solbakken: -  Jeg synes begge gjør en solid kamp uten å glimte som de pleier. Men jeg synes ikke Gerrard er så god i den rollen han hadde mot Chelsea som i den vanlige midtbanerollen.

-  Det blir mye trøkk på Anfield i returen. Alt kan skje. Jeg tror nok Chelsea har et gir til, men Liverpool gjør en god bortekamp.

Lampard: Her takler han Liverpools Luis Garcia under gårsdagens semifinale.