Lampard vil spille til han blir 38

Så drømmer han om å bli Chelsea-sjef.

VIL BLI TRENER: Frank Lampard vil spille lenger enn sin nåværende kontrakt (fire år). Deretter vil 31-åringen ta trenerutdanningen, muligens med John Terry. Foto: Alessandro Bianchi / REUTERS.
VIL BLI TRENER: Frank Lampard vil spille lenger enn sin nåværende kontrakt (fire år). Deretter vil 31-åringen ta trenerutdanningen, muligens med John Terry. Foto: Alessandro Bianchi / REUTERS.Vis mer

(Dagbladet.no): Frank Lampard kom til Chelsea fra West Ham i 2001.

Siden har den skuddglade midtbanespilleren notert seg for 284 Chelsea-ligakamper og 83 ligamål.

31-åringen kan ikke se hvorfor han ikke kan holde det gående i sju år til.

- Det er muligens vanskeligere for spisser hvor farten er så viktig, men midtbanespillere kan holde det gående lenger, sier Lampard i et langt intervju med The Times.

- Med rett trening og kosthold kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke kan spille til jeg blir 37 eller 38, sier han.

Lampard hevder managerrollen ikke interesserer ham nå, men innser at det kommer et liv også etter fotballen.

Den ideelle jobben for 31-åringen ville være å bli Chelsea-sjef.

- Jeg ville elsket å trene Chelsea en dag. Det er en drøm som har blitt til mens båndene til klubben har blitt stadig sterkere, men kanskje John (Terry) kommer meg i forkjøpet, sier han.

Chelseas nummer åtte er allerede engasjert inn mot ungdomslagene i Chelsea, og vurderer å skaffe seg trenerutdanning sammen med klubbkameraten.

- Jeg har snakket med John om det, og vi ser på muligheten om å ta utdanningen sammen, sier Lampard, som vant FA-cupen med Chelsea i fjor.

Hadde Guus Hiddink vært sjef hele sesongen, ville London-klubben tatt ligagull også, tror han.

- Hvis vi hadde spilt hele sesongen som vi gjorde under Hiddink, ville vi vunnet ligaen, men det var en fase i midten vi glemte noen grunnleggende ting, sier han.