Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lampards kjæreste i flybråk

Godtok ikke at hun hadde med for mye håndbagasje.

(Dagbladet.no): Over 3000 engelske hooligans ble tvunget til å levere inn passene sine i god tid før fotball-VM i håp om å unngå bråk. Nå er vel ikke akkurat Frank Lampards kjæreste Elen Rives noen hooligan - men kanskje burde de beslaglagt passet hennes i samme slengen.

Rives skulle ned til Tyskland for å støtte kjæresten, men det var bare på håret at hun kom seg avgårde.

Etter å ha oppført seg aggressivt og truende mot besetningen på et British Airway-fly, ble hun regelrett fjernet fra flighten som skulle til Stuttgart.

Fjernet fra flighten

Rives satte seg fullstendig på bakbeina da flybesetningen ønsket å oppbevare noen av eiendelene hennes, blant annet en barnevogn, på et annet sted enn i kabinen.

- Franks partner fikk det gule kortet for å ha forsøkt å ta seg inn på flyet med for mye håndbagasje, og ikke ville akseptere alternativene hun fikk skissert, sier en talskvinne for British Airway.

Kanskje har flyselskapet en annen definisjon av et gult kort enn FIFA, for Rives ble kastet av flyet etter sin lille tirade av skjellsord.

Hun kom seg likevel på et fly i tide til Englands åpningskamp mot Paraguay i dag - etter å ha roet seg ned og bedt om unnskyldning.

- Vi sørget for at hun kom seg avgårde i tide til å se Frank spille, sier talskvinnen.

<B>BANNET OG SKREK:</B> Frank Lampards spanske kjæreste Elen Rives hadde tenkt seg til Tyskland for å se VM, men ble kastet av flighten fordi hun nektet å godta at hun hadde med seg for mye håndbagasje.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling