Lance mistet sponsorer verdt 75 millioner dollar

På bare noen få dager.

SPONSORFLUKT: Lance Armstrong fortalte til Oprah Winfrey at han mistet sponsorer verdt 75 millioner dollar bare på kort tid etter at dopingsaken kom på banen. Her er Lance sammen med sønnen Luke Armstrong. Foto: AP Photo/Peter Dejong
SPONSORFLUKT: Lance Armstrong fortalte til Oprah Winfrey at han mistet sponsorer verdt 75 millioner dollar bare på kort tid etter at dopingsaken kom på banen. Her er Lance sammen med sønnen Luke Armstrong. Foto: AP Photo/Peter Dejong Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lance Armstrong fortalte blant annet at han vil tilbake på idrettsbanen, og at familien hans tok dopingavsløringene svært tungt da del to av intervjuet hos Oprah Winfrey ble vist i natt.

- Om jeg vil løpe maraton som 50-åring? Så klart jeg vil det, sier den tidligere syklisten.

Men han snakket også om hvor tøft det var å miste kontrollen over sin egen kreftorganisasjon, Livestrong - og hvordan det var å skuffe fansen.

- Jævlig vondt - De ringte meg og sa at jeg var ferdig som styreleder. Noen uker senere ba de meg om å bryte helt med stiftelsen. Det gjorde jævlig vondt, sier Armstrong.

Også flere store sponsorer, deriblant Nike, flyktet fra den tidligere sykkelstjernen.

- Det var en onsdag. Nike ringte, og sa de trakk seg helt ut, sier Armstrong.

- Du kan se på den ene eller de to dagene folk (sponsorene) dro. Jeg liker ikke å tenke på det, men det kostet meg 75 millioner dollar, sier Armstrong.

- Et bedre menneske Armstrong trakk fram to hendelser da Oprah ville vite om ekssyklisten var til å stole på i framtida.

- Er du blitt et bedre menneske?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer