Lance twitrer om Thor før hjemme-etappen

Tror Hushovd kan vinne spurt i dag.

GOD TONE: Lance Armstrong og Thor Hushovd fikk snakket en del sammen i hver sin ledertrøye under Tour de France for fire år siden, da Lance deltok forrige gang. I dag tror Armstrong Hushovd blir en mann å regne med på en etappe som fort kan ende i massespurt. Foto: SCANPIX/EPA/GERO BRELOER
GOD TONE: Lance Armstrong og Thor Hushovd fikk snakket en del sammen i hver sin ledertrøye under Tour de France for fire år siden, da Lance deltok forrige gang. I dag tror Armstrong Hushovd blir en mann å regne med på en etappe som fort kan ende i massespurt. Foto: SCANPIX/EPA/GERO BRELOER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg femte etappe direkte i livestudio fra kl. 12.45!

(Dagbladet.no): Thor Hushovd står foran en spesiell etappe rent personlig i dag, når Tour de France-rytterne tar fatt på 196,5 km inn mot Perpignan.

Perpignan ligger like ved Hushovds gamle hjemsted Le Boulou, der nordmannen bodde i seks år som Credit Agricole-rytter, og oksen fra Grimstad har mange fans i området.

Nettopp derfor utroper Lance Armstrong Hushovd som en av de store favorittene til spurtseier i dag, på sitt sedvanlige vis, via Twitter.

«Jeg forventer en massesprint. Thor H bodde i Perpignan i lang tid og ønsker sterkt en seier. Cav vil imidlertid bli vanskelig å slå», skriver Astana-legenden.

Kvålsvoll usikker på laginnsatsenHushovds personlige trener Atle Kvålsvoll bekrefter at dagens etappe er spesiell for nordmannen.

- Thor føler seg bra og gleder seg, og dette er jo nesten hjemme for ham. Han har blant annet et sykkelløp kalt opp etter seg i Le Boulou, og har masse fans der, sier Kvålsvoll til Dagbladet.

Han er derimot ikke like sikker som Lance på at vi kan vente oss en massespurt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer