- Lance viser svakhetstegn

Det sier sammenlagtkonkurrent Rasmussen.

(Dagbladet.no:) I dag kommer sammenlagtutfordrerne etter alt å dømme til å ta det med ro i hovedfeltet. Etter et par dager i Alpene, ser de i stedet fram mot utfordringene som venter i Pyreneene.

Danske Michael Rasmussen - som så langt er den ubestridte klatrekongen - ligger 38 sekunder bak Lance Armstrong i sammendraget.

De fleste regner med at amerikaneren kommer til å vinne nok en gang. Men - samtidig er det ingen som tør å avskrive dansken helt.

- Ikke uovervinnelig

Han øyner i hvert fall fortsatt muligheten selv.

- Lance Armstrong er ikke uovervinnelig. Jeg tror at han kan slås. Og jeg tror at det kan bli meg som tar ham, sier Rasmussen til B.T.

For ned til rytteren på tredjeplass - Christophe Moreau - har Armstrong 2,34 minutter.

- De andre åra i Tour de France har Armstrong vist stor klasse. Han har mer eller mindre kjørt fra hele feltet i første stigning. Og det verken kunne eller gjorde han på stigningen til Courchevel på tirsdag. Det må betraktes som et svakhetstegn, og dermed er han heller ikke uslåelig, sier Rasmussen.

• Dagbladet.no følger etappen direkte klokka 13.30.

DANSK DYNAMITT: Lance Armstrong har foreløpig den gule trøya, men Michael Rasmussen sikler på den - og tror han kan klare det.